Небо закриють: Україна отримає системи ППО та ПРО від Заходу вже восени

Небо закриють: Україна отримає системи ППО та ПРО від Заходу вже восени
В Офісі Президента "оптимістично" налаштовані стосовно потрібних поставок протиповітряної оборони.

Восени Україна отримає системи протиповітряної та протиракетної оборони від західних союзників, які дозволять "закрити небо".

Про це в інтерв'ю РБК-Україна повідомив заступник глави Офісу президента Андрій Сибіга.

Потрібно і закрити небо, це теж президент відверто в усіх розмовах доводить до своїх партнерів, тому ми очікуємо системи протиповітряної та протиракетної оборони. Тут ми достатньо оптимістичні, ми бачимо чіткі перспективи і бачимо часові рамки, коли поставки цих вкрай необхідних систем відбудуться, — зазначив Сибіга.

Нагадаємо, депутати від коаліційних німецьких партій закликали збільшити постачання зброї Києву, навіть якщо це послабить Бундесвер.

Крім того, нещодавно США виділили новий пакет військової допомоги для України на суму 775 млн доларів. Зокрема у Пентагоні заявили, що США можуть поставити Україні зброю, яка змінить ситуацію на фронті.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Німеччина передасть Україні найсучасніші системи протиповітряної оборони IRIS-T Німеччина передасть Україні найсучасніші системи протиповітряної оборони IRIS-T
Це дасть змогу Україні захистити ціле місто від російського повітряного нападу.
США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України
Сполучені Штати Америки стежитимуть за ситуацією поблизу українського кордону після заяви Росії про завершення військових навчань і відведення їхніх військ.
Loading...
Load next