Хезболла випустила 50 ракет по Голанських висотах в Ізраїлі

Хезболла випустила 50 ракет по Голанських висотах в Ізраїлі

Ліванське терористичне угруповання «Хезболла» випустило понад 50 ракет по північному ізраїльському місту Кацрін на Голанських висотах.

Про це повідомляє Times of Israel.

За даними ЦАХАЛу, більшість ракет у середу вранці були перехоплені системою ППО «Залізний купол». По місту впало кілька ракет, завдавши значної шкоди житловим будинкам і поранивши одну людину.

Атака сталася через кілька годин після того, як Армія оборони Ізраїлю завдала авіаударів по складах зброї Хезболли у Лівані.

Хезболла взяла на себе відповідальність за обстріл, заявивши, що випустила кілька залпів ракет «Катюша» по військовій базі на Голанських висотах у відповідь на нічний удар ЦАХАЛу.

Під час іншої атаки в середу із території Лівану у Верхній Галілеї було запущено кілька безпілотників. ЦАХАЛ заявив, що деякі з безпілотників були збиті засобами ППО, а інші впали на територію Ізраїлю.

Вночі ізраїльські винищувачі завдали ударів по складах зброї Хезболли у північно-східному ліванському районі Баальбек, який розташований приблизно за 100 кілометрах від ізраїльського кордону.

Нагадаємо, На Волині від ускладнень, спричинених коронавірусом, помер 93-річний пенсіонер

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next