В Індії стався вибух на фармацевтичному заводі: 14 людей загинули

В Індії стався вибух на фармацевтичному заводі: 14 людей загинули

На півдні Індії внаслідок вибуху та пожежі на фармацевтичному заводі загинули 14 осіб.

Про це повідомляє Indian Express.

Вибух стався на території заводу фармацевтичної компанії Escientia у штаті Андхра-Прадеш під час обідньої перерви. На підприємстві працює загалом понад 1000 людей.

Декілька осіб були госпіталізовані з опіками, однак точна кількість постраждалих поки що не відома. Загасити вогонь намагаються десятки пожежних автомобілів. Пошуково-рятувальну операцію ускладнює густий дим на території заводу.

Причина вибуху з’ясовується.

Нагадаємо, Операція України на Курському напрямку стала серйозним ударом по наративу Путіна - Боррель

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Афганістані стався вибух у мечеті: загинули майже 100 людей (відео) В Афганістані стався вибух у мечеті: загинули майже 100 людей (відео)
Кількість жертв вибуху в шиїтській мечеті в Кундузі на північному сході Афганістану становить приблизно 100 осіб. Правлячий "Талібан" вже поклав відповідальність за теракт на "Ісламську державу".
Забрав життя двох людей: слідство розглядає дві версії вибуху авто у Дніпрі (відео) Забрав життя двох людей: слідство розглядає дві версії вибуху авто у Дніпрі (відео)
Після вибуху, який трапився минулого тижня в автомобілі у Дніпрі, в якому загинули дві людини, поліція відкрила справу за статтею "терористичний акт".
Loading...
Load next