Зеленський обговорив новий закон про духовну незалежність зі Вселенським Патріархом

Зеленський обговорив новий закон про духовну незалежність зі Вселенським Патріархом

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі Вселенським Патріархом Варфоломієм, під час якої підкреслив важливість нового закону про духовну незалежність.

Про це повідомляє Глава Української держави.

Провів телефонну розмову зі Вселенським Патріархом Варфоломієм. Подякував Його Всесвятості за молитви заради України й за непохитну підтримку нашого народу. Ми спільно позитивно оцінили розвиток нашої співпраці, зокрема нещодавній продуктивний візит української делегації до Вселенського Патріархату, й висловили взаємні очікування щодо візиту Патріархату у відповідь, - написав Зеленський.

Окремо Президент України у розмові підкреслив важливість нового закону про духовну незалежність, підтриманого Всеукраїнською радою церков і релігійних організацій, та наголосив, що незалежний народ має бути незалежним також і духовно.

Запевнив, що наша держава прагне зміцнювати православ'я в Україні та сприяти відкритому діалогу між церквами, - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, Операція України на Курському напрямку стала серйозним ударом по наративу Путіна - Боррель

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next