Нацполіція попереджає про загрозу ракетних ударів по Україні 23 та 24 серпня

Нацполіція попереджає про загрозу ракетних ударів по Україні 23 та 24 серпня

Російські війська можуть завдати ракетних ударів по Україні у День державного прапора та День Незалежності, 23-24 серпня.

Про це заявив начальник Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Максим Ахрамєєв.

За його словами, усі підрозділи Нацполіції готові до забезпечення заходів посиленої безпеки під час відзначення Дня державного прапора та Дня Незалежності України.

⁠Керівник департаменту наголосив, що в ці дні існує висока ймовірність нанесення країною-агресором чисельних ракетних обстрілів по території України, тому необхідно особливу увагу приділяти чіткому алгоритму дій під час повітряної тривоги та рекетної небезпеки.

Як розповів Ахрамєєв, до забезпечення посилених заходів безпеки будуть залучені наряди поліції, слідчо-оперативні групи, групи вибухотехніків, кінологів та інші служби.

Нацполіція також звертається до громадян з проханням і самостійно дбати про свою безпеку, реагувати на сигнали тривоги, перебувати в укриттях під час їхніх сигналів, не чіпати підозрілі предмети, повідомляти до поліції про порушення правопорядку.

Нагадаємо, В Україні розпочали другий етап тестування освітнього застосунку "Мрія"

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Російсько-українська війна: зведення Генштабу (відео) Російсько-українська війна: зведення Генштабу (відео)
Зберігається постійна загроза застосування противником ракетного озброєння по всій території України.
Заворушення в центрі Києва: тисячі "тітушок" мали влаштувати бійки з підпалом автомобілів та шин (оновлено) Заворушення в центрі Києва: тисячі "тітушок" мали влаштувати бійки з підпалом автомобілів та шин (оновлено)
Відомо, що організатори мали досвід роботи в правоохоронних органах і могли бути пов'язані із спецслужбами Росії.
Loading...
Load next