У Польщі під час стрільб військові влучили у житловий будинок

У Польщі під час стрільб військові влучили у житловий будинок

Під час навчальних стрільб, що проводили цієї ночі польські і румунські військові підрозділи на полігоні Ожиш (північний схід Польщі), один із снарядів рикошетом випадково потрапив у житловий будинок. У результаті надзвичайної події ніхто не постраждав.

Про це повідомило Головне командування ЗС Польщі.

На стрільбищі Бемово Піске на полігоні Ожиш під час союзницьких стрільб за участю румунських військових рикошетом пошкоджено будівлю, розташовану поблизу стрільбища. Ніхто не постраждав. Справу розслідує військова жандармерія. Всі збитки будуть відшкодовані в найкоротші терміни, - повідомили у командуванні.

Речниця 15-ї Гіжицької механізованої бригади Малгожата Місюкевич повідомила PAP, що у будинок рикошетом потрапив снаряд румунського військового підрозділу. За її словами, невідомо, чи на момент влучення снаряду в будинку хтось перебував. Вона підтвердила, що в результаті інциденту ніхто не постраждав.

Нагадаємо, Росіяни вивозять українське зерно з ТОТ до Ірану - ЦНС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Loading...
Load next