На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші

На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

За даними штабу ООС, двоє українських військовослужбовців постраждали. Унаслідок обстрілу бойовиків один наш воїн дістав вогнепальне поранення, ще один захисник підірвався на вибуховому пристрої ворога, про це повідомляють Факти.

Наразі наші військові перебувають у лікувальному закладі, їм надають необхідну медичну допомогу. Стан здоров’я обох оцінюють як задовільний.

Бойовики обстріляли позиції українських захисників біля декількох населених пунктів. Серед них – Кам’янка, Піски, Золоте-4, Гранітне.

Ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм, стрілецької зброї, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, артилерії калібру 122 мм.

У Луганській області зафіксували проліт безпілотного літального апарата (найімовірніше, Орлан-10) з перетином лінії розмежування.

У штабі ООС наголосили, що російсько-окупаційні війська так само ігнорують режим припинення вогню, обстрілюючи позиції українських захисників для підтримання напруження.

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі за минулу добу 5 порушень режиму тиші: є поранені На Донбасі за минулу добу 5 порушень режиму тиші: є поранені
Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою українськими військовослужбовцями.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
Loading...
Load next