Сьогодні Україна підкорює серця світу - Зеленський з нагоди Дня Незалежності

Сьогодні Україна підкорює серця світу - Зеленський з нагоди Дня Незалежності

Президент Володимир Зеленський привітав з Днем Незалежності України.

Звернення Володимира Зеленського з нагоди Дня Незалежності України.

33 роки тому Україна відродилася на картах світу, а сьогодні Україна підкорює серця світу. Надихає сміливістю. Слугує прикладом, як не боятись Путіна. І об’єднує Землю довкола свого, українського, світогляду: у ХХІ столітті терористи мають спочивати в Гаазі, а не на Валдаї. І ніхто у світі більше не скаже: «Where is Ukraine?» Бо на кожному континенті тепер кажуть: «Ukraine must win». Це заряджає нашу незалежність. Нашу Україну. Їй не бракує чужих областей. Нам потрібен мир і спокій на наших землях. Уздовж усього нашого кордону, протяжністю 6992 кілометри. На суші, на морі, у повітрі, всередині країни – усюди, де ми будемо стояти на варті своїх цінностей.

Нагадаємо, Польського експосадовця обвинувачують у корупції на закупівлі генераторів для України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Херсоні обвалився флагшток вартістю у 8 мільйонів гривень (відео) У Херсоні обвалився флагшток вартістю у 8 мільйонів гривень (відео)
На щастя, постраждалих немає, однак конструкція впала прямо на припаркований Lexus, і буквально розчавила автомобіль.
У Таїланді назвали попередню причину смерті українського посла Андрія Бешти У Таїланді назвали попередню причину смерті українського посла Андрія Бешти
Спершу поліція Таїланду заявила, що, за попередніми даними, ознак насильницької смерті посла України в Таїланді Андрія Бешти не виявлено. Дипломат пішов із життя в ніч проти неділі, 30 травня у віці 44 років.
Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України
На сьогоднішній пресконференції Володимира Зеленського, яка розпочалась о 12 годині за підсумками двох років роботи на посаді президента держави презентували офіційний символ 30-річчя Незалежності України - синю квітку, що розцвітає.
Loading...
Load next