Дуда: передані Україні польські танки воюють під Курськом

Дуда: передані Україні польські танки воюють під Курськом

Польські танки, які були передані України знаходяться на полі битви. Танки PT-91 "Твердий" нині воюють в Курській області.

Про це повідомляє у заяві президент Польщі Анджей Дуда.

Дуда наголосив, що Польща зі зворушенням спостерігає за тим, як Україна використає надану ними допомогу для одержання перемоги на полі бою.

Ми зі зворушенням дивимось, як передані нами танки PT-91 "Твердий" на полі битви захищають Україну, борються в районі Курська, де Україна показує, що має силу та може контратакувати, коли показує, що війна не може бути безкарною, - заявив президент Польщі.

Нагадаємо, Зеленський призначив головою Тернопільської ОВА В'ячеслава Негоду

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти намагалися прорвати кордон з Білорусі - залучали танки й бронетранспортери Окупанти намагалися прорвати кордон з Білорусі - залучали танки й бронетранспортери
Російські окупанти намагалися прорватися через кордон зі сторони Білорусі. Перетнути державний кордон бойовики намагалися через напрямок Рудня - Виступовичі.
Суд у справі MH17: захист визнав, що військові з курської бригади були на Донбасі Суд у справі MH17: захист визнав, що військові з курської бригади були на Донбасі
Цей свідок входив до складу 53-ї зенітно-ракетної бригади Збройних сил Росії й перебував на Донбасі в липні 2014 року.
Loading...
Load next