У Сумах локалізували пожежу: є загиблі і постраждалі

У Сумах локалізували пожежу: є загиблі і постраждалі

У Сумах локалізували пожежу, що виникла внаслідок російського авіаудару по підприємству, кількість постраждалих зросла до 13.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій. 

Зазначається, що через російську атаку в Сумах виникла пожежа великих масштабів, зруйновано будівлі та приміщення.

Пожежу вдалося локалізувати. Роботи тривають. Попередньо, внаслідок події загинуло 2 людини (одна від отриманих травм померла у лікарні, тіло ще однієї деблокували співробітники ДСНС). За даними медиків 13 людей травмовано, - йдеться в дописі.

Нагадаємо, Обстріл підприємства у Сумах: загинуло дві жінки

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Одесі на стадіоні "Чорноморець" перед матчем збірної України сталась пожежа В Одесі на стадіоні "Чорноморець" перед матчем збірної України сталась пожежа
На стадіоні футбольного клубу «Чорноморець» сталася пожежа - спалахнуло майно в офісному приміщенні. Загасили полум’я співробітники приватної охоронної фірми.
У Харкові горіла будівля при Свято-Благовіщенському катедральному соборі (фото, відео) У Харкові горіла будівля при Свято-Благовіщенському катедральному соборі (фото, відео)
Жертв та постраждалих внаслідок пожежі немає.
Туристичний автобус згорів на шосе в Болгарії: загинуло 46 людей — оновлено (відео) Туристичний автобус згорів на шосе в Болгарії: загинуло 46 людей — оновлено (відео)
У Болгарії живцем згоріли 46 людей через ДТП з автобусом.
Loading...
Load next