Закарпаття відвідав міністр аграрної політики Угорщини: деталі

Закарпаття відвідав міністр аграрної політики Угорщини: деталі

Міністр аграрної політики Угорщини д-р. Іштван Нодем обговорив з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою транзитні та експортні можливості Закарпаття.

Про це йдеться на телеграм-каналі Віктора Микити.

Одне з важливих питань  - це транспортна артерія М-06, яка потенційно може бути добудована до пункту пропуску на угорсько-українському кордоні. Маємо пропозиції щодо оптимізації цього проєкту та альтернативних точок зʼєднання з логістичними маршрутами в нашій області. Кожна друга склянка олії у світі зроблена в Україні. Тож транзит цього продукту через Закарпаття є критично важливим, – йдеться у дописі.

Крім того на Закарпатті міністра ознайомили з концепцією створення інфраструктури для транспортування сільськогосподарської продукції з використанням транскордонних трубопроводів. 

Окреслили дорожню карту майбутнього руху в розв'язанні цього питання. Проєкт уже тривалий час розробляється в регіоні, тож незабаром ми будемо готові його представити для ширшого кола, – додав Микита у дописі.

Нагадаємо, У Сумах локалізували пожежу: є загиблі і постраждалі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
У ДТП на трасі Мукачево-Львів загинули троє людей (фото) У ДТП на трасі Мукачево-Львів загинули троє людей (фото)
Вчора ввечері, 26 квітня, близько 19 год сталось смертельна ДТП на трасі Мукачево-Рогатин-Львів між селами Залужжя та Зубівка Мукачівського району.
На Закарпатті лікарі борються за життя жінки, яка обгоріла під час спалювання трави На Закарпатті лікарі борються за життя жінки, яка обгоріла під час спалювання трави
На Закарпатті через спалювання сухостою вже постраждало троє людей, повідомили місцеві рятувальники.
Loading...
Load next