Кудрицький заявив, що рішення про звільнення з "Укренерго" не повʼязане з питанням захищеності підстанцій

Кудрицький заявив, що рішення про звільнення з "Укренерго" не повʼязане з питанням захищеності підстанцій

Керівник «Укренерго» Володимир Кудрицький стверджує, що рішення наглядової ради енергокомпанії про дострокове припинення його повноважень не має зв’язку з темою захищеності енергооб’єктів.

Про це він повідомив у соцмережі.

За словами Кудрицького, він ініціював позачергове засідання наглядової ради, тому що переконаний, що питання звільнення і призначення керівника «Укренерго» — повноваження саме наглядової ради.  Він заявив, що це важливо «не тільки як принцип», оскільки незалежність корпоративного управління компанії та прозорі бізнес-процеси — запорука надання західними партнерами 1,5 мільярда євро фінансової підтримки на відновлення енергосистеми та її захист.

Попри окремі повідомлення в медіа, рішення НР щодо мого звільнення не має жодного стосунку до питання захищеності підстанцій “Укренерго”, — додав він.

Як вказує Кудрицький, він представив членам ради детальний звіт щодо кожного об’єкту і до нього «жодних запитань не було». 

Водночас він написав про нещодавно розгорнуту «кампанію з дискредитації» енергокомпанії в анонімних Telegram-каналах і деяких ЗМІ.

Нагадаємо, Директор НАБУ звільнив свого першого заступника Углаву

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі двоє військових підірвалися на міні На Донбасі двоє військових підірвалися на міні
Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС
За минулу та з початку поточної доби порушень режиму припинення вогню на Донбасі не зафіксовано.
Loading...
Load next