Директор НАБУ звільнив свого першого заступника Углаву

Директор НАБУ звільнив свого першого заступника Углаву

Директор Національного антикорупційного бюро Семен Кривонос звільнив свого першого заступника Гізо Углаву за результатами проведеного службового розслідування.

Про це повідомила пресслужба НАБУ.

Директор НАБУ ухвалив рішення про застосування дисциплінарного стягнення у вигляді звільнення до першого заступника директора бюро за вчинення дисциплінарного проступку - порушення присяги державного службовця, порушення правил етичної поведінки державних службовців, Закону України «Про державну службу», Кодексу етики працівника НАБУ, ‒ йдеться у повідомленні.

Службове розслідування та надалі Дисциплінарна комісія НАБУ встановила, що перший заступник директора вчинив низку дій та висловлювань негативного характеру, спрямованих на персональну та професійну дискредитацію працівника бюро, який подав службову записку про можливі факти витоку інформації.

Крім того, зазначені дії сформували у працівників НАБУ розуміння можливості настання негативних наслідків за викривальну діяльність, що є неприпустимим порушенням найвищих стандартів етики та доброчесності, якими мають керуватись в свої роботі працівники та вище керівництво НАБУ.

Нагадаємо, У Міністерстві оборони анонсували нові функції застосунку Армія+

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
НАБУ та САП здійснили обшуки в Харкові у помічників нардепа Куницького (відео) НАБУ та САП здійснили обшуки в Харкові у помічників нардепа Куницького (відео)
Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура проводять обшуки у справі, пов’язаній із народним депутатом від "Слуги народу" Олександром Куницьким.
Справа резиденції "Межигір'я": НАБУ і САП просять арештувати Януковича та його сина Справа резиденції "Межигір'я": НАБУ і САП просять арештувати Януковича та його сина
Кримінальне провадження у справі "Межигір'я" Національне антикорупційне бюро розслідує з грудня 2019 року.
Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ
Основними причинами відставки Степанова є провал кампанії з вакцинації від Covid-19 і пильну увагу до міністра з боку НАБУ.
Loading...
Load next