На Дніпропетровщині підірвалися піротехніки: є загиблий

На Дніпропетровщині підірвалися піротехніки: є загиблий

У Дніпропетровській області піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій підірвалися на вибухонебезпечному предметі, один загинув.

Про це повідомляє ДСНС.

Піротехніки ДСНС Дніпропетровщини підірвалися на боєприпасі. Під час проведення робіт з розмінування сталася детонація боєприпасу. Загинув сапер-водій, ще один сапер отримав поранення. Його госпіталізовано до лікарні, ‒ заявили в ДСНС.

Відомо, що загиблий 36-річний Анатолій Кукла. За інформацією рятувальників, Кукла перебував у лавах ДСНС з 2014 року.

Нагадаємо, Порушення санкцій проти РФ: Литва оштрафувала дві компанії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей
Внаслідок російської агресії на сході України під час бойових дій загинули 240 дітей, ще 56 зникли безвісти, а сотні зазнали поранень.
На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото) На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото)
Сьогодні на Донбасі загинув 37-річний боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" Дмитро Товчигречка. Чоловік призвався на службу у січні 2021 року, це була його перша ротація.
Loading...
Load next