Кабмін узгодив законопроєкт, що розширює повноваження СБУ

Кабмін узгодив законопроєкт, що розширює повноваження СБУ

Під час сьогоднішнього засідання уряд схвалив проєкт закону, який надає Службі безпеки України повноваження розробляти та вносити на розгляд Президента та Кабінету міністрів проєкти нормативно-правових актів з питань, що належать до її компетенції.

Про це повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Схвалено проєкт закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення процедури підготовки проєктів нормативно-правових актів». Законопроєктом пропонується внести зміни до ЗУ «Про Службу безпеки України», згідно з якими Служба безпеки України наділяється повноваженнями щодо розробки та внесення на розгляд Президента України та Кабінету міністрів України проєктів нормативно-правових актів з питань, що належать до її компетенції.

Також, за його словами, відповідні зміни передбачені до ЗУ «Про Кабінет міністрів України», згідно з якими Служба безпеки України включається до переліку субʼєктів, які мають право ініціативи у прийнятті актів Кабміну, їх підготовки та внесення на розгляд уряду.

Нагадаємо, Британія ввела санкції проти Повітряно-космічних сил РФ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності
Співробітників Служби безпеки України перевели у режим підвищеної готовності в усіх областях України. Таке рішення зумовлене агресією Російської Федерації на Сході країни.
Поблизу лінії розмежування на Донбасі СБУ затримала розвідника “ДНР” Поблизу лінії розмежування на Донбасі СБУ затримала розвідника “ДНР”
Працівники Служби безпеки України затримали проросійського бойовика - уродженця Горлівки, який намагався отримати інформацію про українських військових.
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Loading...
Load next