Росія посилила повітряну розвідку близько на 40%

Росія посилила повітряну розвідку близько на 40%

Повітряна розвідка російської армії посилилась на приблизно 40% в зоні відповідальності ОТУ "Харків".

Про це повідомив речник ОТУ "Харків" Віталій Саранцев в етері телемарафону.

Він розповів, що повітряна розвідка противника посилилась приблизно на 40%. Він проводить її як удень, так і вночі, і тут слід зазначити, що противник може виконувати тим самим дві мети: перша - це виявлення підрозділів Сил оборони з подальшим нанесенням вогневого ураження по позиціях та наших Силах і засобах, і друга - це розвідування маршрутів пересування для власних підрозділів.

Тобто він проводить моніторинг тієї чи іншої місцевості і намагається для себе скласти оптимальний маршрут для переміщення як особового складу, так і техніки, ‒ заявив Саранцев.

Окупанти у Вовчанську для перевезення особового складу й логістичного забезпечення намагаються задіювати техніку. За його словами, увечері 15 вересня РФ намагалась завезти особовий склад до міста автомобілями, однак техніку виявили й вона була знищена частково разом з екіпажем.

Повітряну розвідку він здійснює і в самому місті. Крім того, намагається для себе шукати нові маршрути проведення заходів балістичного забезпечення, тому що наші FPV-дрони, м'яко кажучи, не дають спокійно жити і спокійно переміщуватися з будь-якою метою: чи то для штурмів, чи то для доставки провіанту й боєкомплекту на передові позиції, ‒ наголосив речник.

Нагадаємо, Шмигаль розповів про кількість заброньованих від мобілізації

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next