Правоохоронці встановили локацію у Новогродівці, де зробили фото з тілом загиблого українського воїна

Правоохоронці встановили локацію у Новогродівці, де зробили фото з тілом загиблого українського воїна

Правоохоронні органи встановили локацію у місті Новогродівка Покровського району Донецької області, де була зроблена світлина з тілом загиблого українського захисника, якого, імовірно, стратили росіяни.

Про це в ефірі марафону повідомив начальник управління департаменту протидії злочинам, вчинених в умовах збройного конфлікту, Офісу генпрокурора Денис Лисенко.

Протягом всього дня і навіть зараз, правоохоронні органи вживають весь комплекс необхідних слідчих та оперативних заходів з метою встановлення всіх обставин вчинення цього злочину. Ми вже встановили більш-менш точну локацію у місті Новогродівка Покровського району Донецької області, де була зроблена та світлина з тілом нашого загиблого захисника. Зараз ми вживаємо заходів для встановлення інших обставин вчинення злочину, зокрема, особи потерпілого, а також тих збройних підрозділів ворожих військ, які причетні до цього чергового звірства, - сказав він.

Він додав, що станом на зараз прокуратура розпочала 36 кримінальних проваджень "за фактами, де досліджуються обставини вбивства 84 військовополонених безпосередньо під час потрапляння в полон або невдовзі після того, як наші захисники потрапили в полон".

Нагадаємо, Росіяни стратили мечем беззбройного українського військовополоненого

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next