Анонсований ЄС Офіс оборонних інновацій у Києві вже працює

Анонсований ЄС Офіс оборонних інновацій у Києві вже працює

Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн розкрила, що Офіс оборонних інновацій у Києві, створення якого анонсували на початку року, вже почав роботу. 

Про це вона сказала на брифінгу у Києві. 

Наш офіс оборонних інновацій вже є і працює – з персоналом ЄС тут, у Києві, з командою підтримки у Брюсселі, – заявила фон дер Ляєн.

Вона нагадала, що Офіс оборонних інновацій задумали як хаб, який "створить міст" між українською та європейською оборонною промисловістю і дозволить обмінюватися досвідом. 

Це буде на користь Україні, але також на користь і нам, тому що оборонна промисловість України – одна з передових. Тож я дуже розраховую на поглиблення нашої співпраці у цій сфері ще до того, як Україна вступить до ЄС, – сказала президентка Єврокомісії.

Вперше про створення Офісу оборонних інновацій фон дер Ляєн оголосила ще в лютому. 

Нагадаємо, Міноборони допустило до постачання у ЗСУ унікальний всюдихід-амфібію «ТАХА»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото) У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото)
За даними поліції, п'яний водій вантажівки «МАН» наїхав на пішоходів, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, та втік з місця події. Патрульні зупинили його на Столичному шосе.
Loading...
Load next