Назвався Апостолом та повідомив про замінування ОП - поліція затримала псевдомінера (фото)

Назвався Апостолом та повідомив про замінування ОП - поліція затримала псевдомінера (фото)
Автор неправдивого повідомлення — раніше судимий за аналогічні злочини 47-річний чоловік.

Вдень 5 грудня до Василівського районного управління поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що на спецлінію «102» з мобільного  зателефонував невідомий, який назвався Апостолом та повідомив, що офіс президента в місті Києві заміновано. Про це повідомляє ГУНП Запорізької області.

Цю інформацію негайно передали до Головного управління Національної поліції Києва. Проте за результатами вжитих заходів реагування інформація про мінування не підтвердилась.

Працівники сектору кримінальної поліції Василівського районного управління встановили автора неправдивого повідомлення. Ним виявився 47-річний житель міста Василівки. Чоловік вже двічі відбував покарання за вчинення аналогічного злочину в медичному закладі з наданням психіатричної допомоги, - йдеться в повідомленні.

Мобільний телефон та сім-карту порушника вилучили як речовий доказ. А самого порушника затримано в порядку ст. 208 КПК України. 

Фото: Нацполіція

Правоохоронці нагадують громадянам, що за так званий «телефонний тероризм» правопорушникам загрожує чимале покарання – позбавлення волі до шести років, а за повторні дії – до восьми років за ґратами. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів
У шести українських областях мешканців 109 населених пунктів залишились без світла через негоду. Найбільше постраждали дві області - Сумська та Дніпропетровська.
У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото) У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото)
За даними поліції, п'яний водій вантажівки «МАН» наїхав на пішоходів, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, та втік з місця події. Патрульні зупинили його на Столичному шосе.
У Запоріжжі затримали вбивцю, який жорстоко розправився із 90-річним дідусем (фото) У Запоріжжі затримали вбивцю, який жорстоко розправився із 90-річним дідусем (фото)
Двоє молодиків, віком 18-ти та 22-х років двічі за день намагались проникнути до приватного будинку дідуся задля скоєння крадіжки. Однак, згодом місцевий мешканець виявив тіло 90-річного пенсіонера зі слідами насильницької смерті.
Loading...
Load next