Супутники NASA фіксують масштабні пожежі на обох уражених складах боєприпасів у РФ

Супутники NASA фіксують масштабні пожежі на обох уражених складах боєприпасів у РФ

На складі боєприпасів неподалік Торопця у Тверській області РФ та складі в Краснодарському краї біля Тихорецька, про ураження яких заявив Генеральний штаб ЗСУ, відбуваються масштабні пожежі.

Про це свідчить карта пожеж Національного управління з аеронавтики і дослідження космічного простору США (NASA).

Відповідно до даних NASА, яке використовує дані зі своїх супутників для створення карт пожеж у реальному часі, масштабні осередки пожеж спостерігаються на складі за 15 км південніше Торопця. Також продовжує палати на складі, розташованому за кілька кілометрів східніше від міста, який був уражений кількома днями раніше.

Крім того, масштабні пожежі фіксуються біля міста Тихорецьк у Краснодарському країн – як на складі боєприпасів, так і розташованому поруч аеродромі.

Нагадаємо, В Україні викрили «фабрику фейків», яку курує заступник глави адміністрації Путіна

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next