Російське випробування ракети «Сармат» завершилося провалом - OSINT-аналітик

Російське випробування ракети «Сармат» завершилося провалом - OSINT-аналітик

Випробування Росією міжконтинентальної балістичної ракети РС-28 «Сармат» завершилось невдало – ракета вибухнула в шахті, залишивши величезний кратер і зруйнувавши випробувальний полігон.

Про це повідомляє OSINT-аналітик MeNMyRC.

Висловлюю подяку MT_Anderson за надання цього знімка Planet Labs і дозвіл опублікувати його з коментарями. Як легко помітити, випробування РС-28 «Сармат» закінчилося повним провалом. Зверніть увагу на 4 пожежні машини, які реагують на лісову пожежу, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що оскільки «Сармат» використовує рідке паливо, ця аварія могла статися і без фактичного запуску. Перше і останнє успішне випробування «Сармата» відбулося 20 квітня 2022 року, це щонайменше четверта невдала спроба випробування цієї важкої міжконтинентальної ракети.

Росія проводила випробування ракети «Сармат» на космодромі "Плєсецьк" в Архангельській області.

Нагадаємо, Росія використовує Мексику як центр шпигування за США, - NBC

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next