Росія тримає у Чорному морі підводний човен для охорони бази в Новоросійську - Плетенчук

Росія тримає у Чорному морі підводний човен для охорони бази в Новоросійську - Плетенчук

В акваторії Чорного моря чергує один підводний російський човен.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" повідомив речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук.

Ситуація залишається доволі стабільною. Ми спостерігаємо один підводний човен в акваторії Чорного моря, який, імовірніше за все, виконує завдання з охорони пункту базування і не більше. Тобто, десь недалеко від "Новоросійська" має охороняти цю базу", - сказав він.

За словами речника, в акваторії Азовського моря російські кораблі відсутні тривалий час через небезпеку їхнього знищення.

Авіація, на жаль, присутня на західному узбережжі тимчасово окупованого Криму та на півдні від нього. Там вони виконують завдання з патрулювання, пошуку дронів, розвідки і, на жаль, іноді намагаються наносити вогневе ураження, - додав він.

Нагадаємо, Президент Чехії: Україна має прийняти, що деякі території «тимчасово» опиняться під окупацією Росії

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
У води Чорного моря зайшло ще 15 військових кораблів Росії У води Чорного моря зайшло ще 15 військових кораблів Росії
Росія також відправила в Чорне море два великі десантні кораблі Північного флоту. "Олександр Отраковський" та "Кондопога" в суботу пройшли Босфор та увійшли в акваторію Чорного моря.
Loading...
Load next