Внаслідок російської атаки в Івано-Франківську пошкоджена критична інфраструктура

Внаслідок російської атаки в Івано-Франківську пошкоджена критична інфраструктура

Унаслідок нічної атаки російських військ безпілотниками в Івано-Франківській області пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури. Частина обласного центру частково залишилася знеструмленою.

Про це повідомляє начальник Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Під час повітряної тривоги Прикарпаття зазнало ворожої атаки. Пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури. Частина міста частково залишилася знеструмленою. Енергетики вже працюють над відновленням енергопостачання. Для ліквідації наслідків на місце події оперативно прибули всі відповідні служби, - йдеться у дописі.

Пожежу, яка виникла на місці падіння, ліквідовано. Минулося без постраждалих.

Прикарпаттяобленерго у Фейсбуці повідомило, що унаслідок нічної атаки російських безпілотників в Івано-Франківській громаді зафіксовані пошкодження електромереж. Через це наразі знеструмлена центральна частина Івано-Франківська: вулиці Незалежності, Коновальця, Січових Стрільців, Степана Бандери та частина прилеглих.

Бригади енергетиків вже виїхали на ліквідацію пошкоджень, але на відновлення електропостачання необхідний час, зауважили в Прикарпаттяобленерго. Тож споживачів просять врахувати це.

Нагадаємо, Дуда: Росія не відповідає ролі постійного члена Радбезу ООН

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next