Сили оборони за тиждень знищили 9390 військових РФ

Сили оборони за тиждень знищили 9390 військових РФ

Українські оборонці за тиждень знищили 9390 російських загарбників і 2037 одиниць ворожої техніки та озброєння.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

Знищені за тиждень, зокрема, 101 ворожий танк, 254 бойові броньовані машини, 462 артилерійські системи, 13 установок протиповітряної оборони й дев'ять реактивних систем залпового вогню російської армії.

Крім того, загарбники втратили ще 472 одиниці автотехніки й 153 одиниці спецтехніки.

Також за цей час українські захисники знищили щонайменше 15 ракет і 558 безпілотників оперативно-тактичного рівня, які застосувала армія РФ.

Нагадаємо, У якому разі українцям призначатимуть медичний канабіс: деталі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next