У Франківську на АЗС трапилася стрілянина: деталі

У Франківську на АЗС трапилася стрілянина: деталі

В Івано-Франківську на території однієї із АЗС 21-річний чоловік вистрілив у голову та живіт своєму ровеснику за гучну музику, яку той слухав через дистанційну колонку.

Про це повідомила Івано-Франківська обласна прокуратура.

В Івано-Франківську за стрілянину на території однієї із місцевих автозаправних станцій затримали 21-річного франківця. Чоловікові уже повідомили про підозру за фактом хуліганства ( ч.4 ст. 296 КК України).

Як розповіли у прокуратурі, під час конфлікту підозрюваний вистрілив у чоловіка, який опівночі разом із компанією гучно слухав музику через дистанційну колонку. Спершу фігурант вдарив потерпілого травматичним пістолетом, а потім вистрілив йому у голову та живіт і втік з місця інциденту. Потерпілого – 21-річного мешканця Харківщини - госпіталізували до лікувального закладу із тілесними ушкодженнями. 

Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. 

Досудове розслідування здійснюють слідчі Івано-Франківського РУП ГУ НП в Івано-Франківській області.

Нагадаємо, У ГУР розповіли як діє українське підпілля в окупації

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Напад на прикордонний наряд на Сумщині: ДБР затримало двох співробітників СБУ (фото) Напад на прикордонний наряд на Сумщині: ДБР затримало двох співробітників СБУ (фото)
Державне бюро розслідувань затримало 2 співробітників СБУ, які в ніч з 17 по 18 липня напали на прикордонний наряд на Сумщині.
Наркотиків на 5 мільйонів гривень: прокуратура Києва викрила успішний наркобізнес (фото) Наркотиків на 5 мільйонів гривень: прокуратура Києва викрила успішний наркобізнес (фото)
Серед наркотиків, які продавали, канабіс та амфетамін.
Loading...
Load next