Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО затримали та повідомили про підозру (відео)

Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО затримали та повідомили про підозру (відео)
Танцюрист впав, вдарившись головою об плитку та знепритомнів. Через крововилив у мозок йому зробили трепанацію черепа і ввели в медикаментозну кому.

Співробітника Управління державної охорони, який побив танцюриста шоу-балету "DOROFEEVA", затримано й повідомлено про підозру. Чоловіка підозрюють в умисному тяжкому тілесному ушкодженні (ч. 1 ст. 121 КК України), яке карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Про це повідомляють пресслужби ДБР та Київської прокуратури.

Зокрема, інцидент трапився учора, 1 серпня, близько 7:40 поблизу кав’ярні на вулиці Антоновича у столиці. Тоді 22-річний танцюрист балету артистки Надії Дорофеєвої, Євген Гончаренко разом із друзями вийшов з клубу та зіштовхнувся з 28-річним співробітником УДО та військовослужбовцем Євгеном Безпалим.

Чоловік сильно вдарив хлопця в голову, після чого Гончаренко впав та знепритомнів. Співробітник УДО спричинив хлопцеві тяжку закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, лінійний перелом скроневої кістки і інші травми.

Після цього нападник зник з місця вчинення злочину. Наразі ж хлопець перебуває у комі, в яку його ввели медики, а військовослужбовця, який побив танцюриста, відсторонили від виконання службових обов’язків.

Нагадаємо, що раніше у мережі була поширена інформація, що танцівника шоу-балету "DOROFEEVA" побив колишній військовослужбовець УДО України. Проте, в УДО повідомили, що до побиття причетний чинний військовий.

Відео видання "OBOZREVATEL".

Читайте також
Суд арештував співробітника УДО, який побив танцівника Дорофєєвої (відео) Суд арештував співробітника УДО, який побив танцівника Дорофєєвої (відео)
Підозрюваного у побитті танцюриста балету Дорофєєвої, арештували на два місяці. Також триває досудове розслідування у кримінальному провадженні.
Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО звільнили з посади (відео) Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО звільнили з посади (відео)
У мережі була поширена інформація, що танцівника шоу-балету "DOROFEEVA" побив колишній військовослужбовець УДО України. Проте, в УДО повідомили, що до побиття причетний чинний військовий, якого вже звільнили після інциденту.
Танцюрист співачки Дорофєєвої вийшов із коми після жахливого побиття (відео) Танцюрист співачки Дорофєєвої вийшов із коми після жахливого побиття (відео)
Танцюрист Євген Гончаренко вийшов з коми на 16 день після побиття. Наразі лікування триває.
Loading...
Load next