Україна та Британія втретє поговорили про угоду про 100-річне партнерство

Україна та Британія втретє поговорили про угоду про 100-річне партнерство
Сторони обговорили зміни до проєкту документа, погодили його структуру та "відзначили суттєвий прогрес у погодженні ключових розділів".

Представники України та Великої Британії провели третій раунд переговорів щодо укладення двосторонньої угоди про "перехід до сильнішого та глибшого партнерства".

Про це повідомив Офіс президента.

Третій раунд переговорів з українського боку проводив заступник керівника ОП Ігор Жовква.

Сторони обговорили зміни до проєкту документа, погодили його структуру та "відзначили суттєвий прогрес у погодженні ключових розділів", йдеться в повідомленні.

Делегації України та Британії також затвердили графік подальших кроків для роботи над текстом угоди про партнерство.

Це буде історичний договір, що закріпить основні напрями нашої співпраці на тривалий період – від безпеки до економіки, від енергетики до культури й мистецтва, – прокоментував Жовква.

Нагадаємо, "КНДР вторгається в Європу": Сибіга виступив зі зверненням до союзників

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Обстріли британського Defender: РФ відкривала вогонь та вони були поза зоною досяжності есмінця (відео) Обстріли британського Defender: РФ відкривала вогонь та вони були поза зоною досяжності есмінця (відео)
Росія заявила про нібито порушення російського кордону у Чорному морі британським есмінцем Defender біля мису Фіолент. Внаслідок цього російські військовослужбовці відкрили попереджувальний вогонь по судну.
Російські військові обстріляли британський есмінець Defender в Чорному морі Російські військові обстріляли британський есмінець Defender в Чорному морі
Військовослужбовці Російської Федерації відкрили попереджувальний вогонь по британському судну у Чорному морі.
Loading...
Load next