Ремдесивір назвали препаратом для лікування COVID-19

Ремдесивір назвали препаратом для лікування COVID-19
Європейське агентство з лікарських засобів рекомендувало умовний дозвіл на продаж антивірусного препарату - ремдесивіру - як препарату для лікування COVID-19.

Європейське агентство з лікарських засобів рекомендувало умовний дозвіл на продаж антивірусного препарату - ремдесивіру - як препарату для лікування COVID-19.

Відповідну заяву опублікували на сайті агентства. «Комітет EMA з лікарських засобів для людини (CHMP) рекомендував надати Veklury (ремдесивір) умовний маркетинговий дозвіл для лікування COVID-19 у дорослих і підлітків з 12 років з пневмонією, яким потрібен додатковий кисень», - йдеться в заяві.

Ремдесивір є першим препаратом проти COVID-19, рекомендованим для отримання дозволу в ЄС.

Відзначається, що дані по ремдесивіру були оцінені у виключно короткі терміни за допомогою підходу, що використовується EMA під час надзвичайних ситуацій в області суспільної охорони здоров'я для оцінки даних по мірі їх надходження.

Нагадаємо, хірурги Львівського Охматдиту врятували дитині нирку, яку у іншій лікарні хотіли видаляти. Якщо у інших містах за такі операції навіть не беруться, то у нас лікарі для лікування можуть використовувати одразу 2 методи.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
З "жовтої" в "помаранчеву": стало відомо, яка область посилила карантин З "жовтої" в "помаранчеву": стало відомо, яка область посилила карантин
Загалом у "червоній" зоні перебуває 10 областей, у "жовтій" - 13, а в "помаранчевій" - 2.
Всесвітній день донора крові: де у Львові здати червону рідину? Всесвітній день донора крові: де у Львові здати червону рідину?
Здати червону рідину ви можете безпосередньо у лікарні Св. Пантелеймона, у Львівському обласному центрі крові та станції переливання Львівської залізниці
ЄС передає Україні обладнання для тестування на Covid-19
Євросоюз разом з Всесвітньою організацією охорони здоров’я розпочали передачу необхідного лабораторного обладнання у 27 лабораторій по всій державі для посилення можливості тестування на коронавірус
Loading...
Load next