За минулу добу на коронавірус в Україні захворіло 664 особи

За минулу добу на коронавірус  в Україні захворіло 664 особи
З цієї кількості інфікованих - 32 дитини та 44 медпрацівники.177 уражених  Covid-19 госпіталізовано.

З цієї кількості інфікованих - 32 дитини та 44 медпрацівники.

177 уражених  Covid-19 госпіталізовано.

На жаль, є 14 летальних випадків.

Також за даними міністра охорони здоров’я Максима Степанова було здійснено 22 тисячі 298 тестувань.

До речі, Львівщина вже десять днів поспіль є лідером в Україні за кількістю хворих. Решта регіонів, які найбільше страждають, залишаються незмінними, а саме Закарпатська та Рівненська області. 

Заступник директора обласної інфекційної лікарні розповів, що у лікарнях стало більше хворих у важкому стані. Саме тому лікування займає близько місяця, а в реанімації понад три. Медик заявив, що Covid-19 змінився, внаслідок чого пневмонія може розвинутися дуже швидко та навіть без симптомів.

Зазначимо, що в Україні коронавірусна інфекція вперше була діагностована 3 березня 2020 року в Чернівцях. 13 березня було зафіксовано перший летальний випадок внаслідок Covid-19.

Нагадаємо, що «Муніципальна варта» Дрогобича замість охорони парку, вирізала дерева. Про це повідомляє прокуратура Львівської області.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У Львові запрацював ще один центр раннього втручання
Тільки він почав свою роботу, а вже чимало діточок отримують консультації та допомогу від спеціалістів. Ось, наприклад, маленькій Еммі всього 7 місяців.
В Україні анонсували повернення до "жовтої" зони карантину В Україні анонсували повернення до "жовтої" зони карантину
Раніше повідомлялося, що карантин посилять уже з 13 вересня. Це за словами Шмигаля необхідно для того аби уникнути чергового локдауна.
Вартість ПЛР-тестування у Львові: як зекономити час та гроші Вартість ПЛР-тестування у Львові: як зекономити час та гроші
Розпочинається гарячий сезон відпусток та подорожей. Цьогоріч для багатьох - це час не лише потурбуватися про квитки і готель для відпочинку за кордоном.
Loading...
Load next