В Іспанії вже другий регіон закрили на повторний карантин

В Іспанії вже другий регіон закрили на повторний карантин
Повернення обмежень.Слідом за районом Сагро, іспанська Галісія запроваджує посилені заходи безпеки у районі Ла Марінья через загрозу поширення коронавірусу.

Повернення обмежень.

Слідом за районом Сагро, іспанська Галісія запроваджує посилені заходи безпеки у районі Ла Марінья через загрозу поширення коронавірусу.

Частину карантинних обмежень повертають для 70 тисяч жителів району в провінції Луго, у зв'язку з ростом кількості нових хворих. Місцева влада повідомляє, що найбільші спалахи були пов'язані з кількома барами в цьому районі. Регіональні органи охорони здоров'я повідомили, що в цей час в Галісії зареєстровано 258 випадків захворювання, з яких 117 припадають на провінцію Луго.

Згідно з рішенням влади, жителі Ла Марінья не зможуть виїжджати за межі зони на карантині, крім робочих поїздок. Також знову заборонено збиратися групами більш як 10 осіб.

Також знову заборонено збиратися групами більш як 10 осіб.

В'їзд і виїзд в регіон обмежили на 5 днів. Протягом цього часу органи охорони здоров'я будуть контролювати ситуацію і, з огляду на показники, прийматимуть наступні рішення.

Варто зазначити, що надзвичайний стан діяв в Іспанії з 14 березня до 21 червня. За даними Міністерства охорони здоров'я країни, в Іспанії зареєстровано 205 545. Внаслідок цього, держава є однією з найбільш постраждалих європейських країн. 

Нагадаємо, що Словенія виключила Чехію, Хорватію і Францію зі списку безпечних країн. Держава посилює прикордонний режим і переміщує три країни з «зеленого» списку епідеміологічно безпечних країн в «жовтий». 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
У п'яти областях продовжиться виїзна вакцинація проти COVID-19 (відео) У п'яти областях продовжиться виїзна вакцинація проти COVID-19 (відео)
Вакцинуватимуть проти COVID-19 усіх охочих, але пріоритет надаватиметься людям віком від 60 років 
200 медиків з фальшивими сертифікатами скористалися анонімною вакцинацією на Закарпатті 200 медиків з фальшивими сертифікатами скористалися анонімною вакцинацією на Закарпатті
Анонімний кабінет вакцинації - це соціальний проект для людей, які отримали фальшивий сертифікат про щеплення від коронавірусу та змінили своє рішення.
Велика Британія визнає вакцину проти Covid-19 - CoronaVac Велика Британія визнає вакцину проти Covid-19 - CoronaVac
Зараз в Україні найбільша кількість саме цієї вакцини - 5,1 млн доз.
Loading...
Load next