Кількість інфікованих на Covid-19 перевищила допустимі норми

Кількість інфікованих на Covid-19 перевищила допустимі норми
Критичний показник інфікувань.Зазначається, що число хворих на 100 тисяч населення становить понад 60 осіб, тоді як допустима норма 24 людини.

Критичний показник інфікувань.

Зазначається, що число хворих на 100 тисяч населення становить понад 60 осіб, тоді як допустима норма 24 людини. Цю заяву зробив Денис Шмигаль впродовж наради, яка відбулася в Офісі Президента.

У певних випадках перебіг хвороби доволі легкий, в інших із симптомами застуди та грипу, а також із високою температурою і кашлем. Захворювання може перерости в пневмонію, яка може привести до смерті.

 Більшість хворих одужує. Переважно летальні випадки трапляються в, здебільшого, в літніх людей з іншими захворюваннями й ослабленим імунітетом.

Та всупереч таким даним тотальний карантин вводити не будуть.

Однією із причин зросту захворюваності є спалахи коронавірусу в окремих областях, зокрема у Вінницькій та Закарпатській, а також у столиці.

Зазначимо, що за даними міністра охорони здоров’я Максима Степанова за минулу добу у Києві підтвердили 564 нових випадків інфікувань. 

На цей момент, у МОЗ моделюють, як саме епідемія може розвиватися надалі і яка ситуація може бути восени.

Нагадаємо, що який перебіг COVID-19 у дітей? Хворих на коронавірус діток Львівський Охматдит почав приймати вже давно.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
В Україні за добу підтвердили 623 нових випадки зараження коронавірусом В Україні за добу підтвердили 623 нових випадки зараження коронавірусом
За добу 14 липня в Україні зафіксували 623 нових підтверджених випадки COVID-19. Серед нових хворих 37 дітей та 12 медпрацівників.
COVID-19 чи туберкульоз, як відрізнити ці дві хвороби COVID-19 чи туберкульоз, як відрізнити ці дві хвороби
Симптоми хвороб можуть бути схожими.
Вітаміни групи Е: чому корисно вживати продукти в яких він міститься (відео) Вітаміни групи Е: чому корисно вживати продукти в яких він міститься (відео)
Вітамін Е впливає на стан нашої шкіри, нігтів і волосся, а тому його часто використовують в косметичних цілях. Зокрема він міститься у соняшниковій та кукурудзяній олії, авокадо, рибі, горіхах, арахісові та ківі.
Loading...
Load next