ЄС передає Україні обладнання для тестування на Covid-19

ЄС передає Україні обладнання для тестування на Covid-19
Євросоюз разом з Всесвітньою організацією охорони здоров’я розпочали передачу необхідного лабораторного обладнання у 27 лабораторій по всій державі для посилення можливості тестування на коронавірус

Євросоюз разом з Всесвітньою організацією охорони здоров’я розпочали передачу необхідного лабораторного обладнання у 27 лабораторій по всій державі для посилення можливості тестування на коронавірусну інфекцію.

Про це повідомила пресслужба Представництва ЄС в Україні.

Передача включає майже 10 тисяч упаковань витратних матеріалів 217 956 реагентів для проведення тестів ПЛР та 1880 одиниць лабораторного обладнання.

Все обладнання, матеріали та реагенти відповідають стандартам якості ВООЗ для забезпечення надійного, точного та швидкого тестування на COVID-19.

Передане обладнання, матеріали та реагенти допоможуть прискорити процес тестування та заощадити час і енергію медичних працівників.

Вони також зменшують ймовірність людської помилки. 

Нагадаємо, що кількість інфікованих на Covid-19 перевищила допустимі норми. Критичний показник інфікувань.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
Всі області України перейшли в "зелену" зону карантину: що буде дозволено Всі області України перейшли в "зелену" зону карантину: що буде дозволено
В "зеленій" зоні карантину діють найслабші обмеження, оскільки, цей рівень дає змогу пом'якшити протиепідемічні обмеження у регіонах.
У Львові онкохворі діти потребують "золотих донорів"
Кожного року тисячям дітям в Україні діаностують рак. Після цього вони проходять нелегкий шлях до виздоровлення. Інтенсивні променеві та хіміотерапії, операції.
Україна отримала від Норвегії унікальний автобус для перевезення важкохворих пацієнтів (відео) Україна отримала від Норвегії унікальний автобус для перевезення важкохворих пацієнтів (відео)
В автобусі можуть перевозити 5 важких пацієнтів і 2 легших.
Loading...
Load next