В Україні знизився рівень імунізації

В Україні знизився рівень імунізації
Лише 30% дітей першого року життя отримали всі дози вакцин від поліомієліту. Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.Детальніші цифри будуть згодом.

Лише 30% дітей першого року життя отримали всі дози вакцин від поліомієліту. Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Детальніші цифри будуть згодом.

Проте, спеціалісти вже передбачають, що це може спровокувати поширення цієї інфекції. Європейська регіональна комісія, яка проводила моніторинг, віднесла Україну до країн з високим ризиком виникнення епідемії.

Місяць тому рівень імунізації у червні виріс, проте недостатньо.

Варто додати, що зараз медзаклади, де проводять щеплення, облаштовані відповідно до усіх правил безпеки.

Українців закликають проводити імунізацію відповідно до графіка обов’язкових щеплень, бо кожного року вона рятує 2-3 мільйони осіб всього світу від небезпечних хвороб.

Нагадаємо, що у Львові відкрили унікальний кабінет обстеження слуху у дітей. Раніше, щоб перевірити слух у дитини, потрібно було вистояти черги у сурдологічний кабінет, який розташовувався у Львівські обласній лікарні.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
Карантин в Україні: вже 13 областей відповідають "помаранчевій" зоні Карантин в Україні: вже 13 областей відповідають "помаранчевій" зоні
Наразі динаміка рівня госпіталізацій перевищила норму за 50% на Полтавщині, Рівненщині, Сумщині, Харківщині та Херсонщині. Також завантаженість ліжок із киснем склала більш ніж 65% в Одеській та Харківській областях.
Карантин в Україні продовжили до 30 червня Карантин в Україні продовжили до 30 червня
Прем'єр-міністр, Денис Шмигаль, повідомив, що карантин в Україні продовжать до кінця червня. Зокрема він також закликав українців на Великдень залишатись вдома.
Loading...
Load next