У ВООЗ створили комісію з розслідування дій впродовж пандемії

У ВООЗ створили комісію з розслідування дій впродовж пандемії
Всесвітня організація охорони здоров'я зробила це з метою розслідування стосовно дій під час спалаху коронавірусної хвороби COVID-19.Таке рішення прийняли у зв'язку з міжнародною критикою щодо ВООЗ.

Всесвітня організація охорони здоров'я зробила це з метою розслідування стосовно дій під час спалаху коронавірусної хвороби COVID-19.

Таке рішення прийняли у зв'язку з міжнародною критикою щодо ВООЗ. Про це заявив генеральний директор ВООЗ Тедрос Адханом Гебреєсус.

До прикладу, заяви очільника Білого Дому Дональда Трампа про те, що ВООЗ надто дружньо налаштована до Китаю. Діяльність цієї комісії повинна бути незалежною.

Групу експертів очолять колишня прем'єр-міністерка Нової Зеландії Гелен Кларк і колишня президентка Ліберії Елен Джонсон-Серліф. Документ незалежної комісії буде розроблений за погодженням з державами-членами організації.

Передбачається, що проміжну доповідь підготують і представлять до зустрічі міністрів охорони здоров'я країн, що входять до ВООЗ. Це повинно відбутися в листопаді 2020 року.

Нагадаємо, що Трамп повідомив про вихід США з ВООЗ. У час розпалі пандемії очільник Білого Дому Дональд Трамп заявив, що США розриває відносини з Всесвітньою організацією охорони здоров’я.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
У Львівській обласній лікарні видалили пухлину щитоподібної залози, яка важила понад кілограм
Панні Анна звернулася до лікарів через незначні болі шиї та голови. Лікарі одразу ж призначили пацієнтці рентгенологічне обстеження, але те, що побачили на знімку здивувало навіть їх.
В Україні за останню добу виявили майже 1400 випадків інфікування коронавірусом В Україні за останню добу виявили майже 1400 випадків інфікування коронавірусом
За добу 30 серпня 2021 року в Україні зафіксовано 1 356 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Серед них дітей – 75, медпрацівників – 31.
Loading...
Load next