У лікарні швидкої допомоги Львова облаштували ще 130 ліжок для хворих на COVID-19

У лікарні швидкої допомоги Львова облаштували ще 130 ліжок для хворих на COVID-19
Нові місця для хворих: у лікарню швидкої допомоги доставили додаткові ліжка для людей, у яких виявили коронавірус.

Нові місця для хворих: у лікарню швидкої допомоги доставили додаткові ліжка для людей, у яких виявили коронавірус. Їх розташували в окремій будівлі, а не в головному корпусі, бо ці місця, в першу чергу, створені на випадок збільшення кількості хворих на коронавірус, а також для пацієнтів середнього ступеня важкості.

Також цей медичний блок обладнаний спеціальними пристроями для відстежування стану пацієнта, а також системою подачі кисню для пацієнтів.

Варто зазначити, що ліжка розташували у корпусі, який нещодавно створили завдяки благодійній допомозі від представників будівельних компаній. Роботи з оновлення приміщень тривали близько 3 тижнів. Згодом планують відкрити ще кілька палат, де зможуть розташувати додаткові ліжкомісця.

Наразі у цьому корпусі є 180 ліжок для перебування пацієнтів. До кінця року, обіцяють посадовці, їх кількість збільшать до 350.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Найближчими днями декілька областей України можуть потрапити до "червоної" зони - Шмигаль Найближчими днями декілька областей України можуть потрапити до "червоної" зони - Шмигаль
У "червоній" зоні карантину заклади освіти працюватимуть офлайн, лише якщо 100% працівників пройшли повний курс вакцинації.
Loading...
Load next