Лікарні Львівщини забезпечені киснем на 61%

Лікарні Львівщини забезпечені киснем на 61%
Про це під час брифінгу повідомила заступниця директора департаменту охорони здоров'я Ірина Шурпяк."Ми продовжуємо забезпечувати кисневу мережу області, проводимо роботи із розширення та збільшення

Про це під час брифінгу повідомила заступниця директора департаменту охорони здоров'я Ірина Шурпяк.

"Ми продовжуємо забезпечувати кисневу мережу області, проводимо роботи із розширення та збільшення кисневих точок. Наразі ситуація є досить непоганою. Це 2105 кисневих точок на 3465 ліжок", - зазначила посадовиця.

Додамо, що станом на сьогодні у місті Львові зафіксовано 17808 випадків інфікування мешканців коронавірусом. З них одужало - 11692 львів'яни, а померли - 562 осіб. 

За попередню добу в області провели 1566 ПЛР-тестувань, з них 771 - позитивні.

Загалом зараз у стаціонарах області перебуває 1855 хворих, з них 147 знаходиться в реанімації та 129 — на ШВЛ.

Нагадаємо, що львівські спеціалісти про ментальне здоров’я чоловіка. Якщо щось заболить, як і чоловіки, так і жінки, звичайно ж, йдуть до лікарні. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Здай кров – врятуй життя! Здай кров – врятуй життя!
Львівські патрульні стали донорами для осіб, які постраждали у дорожньо-транспортних пригодах та іншим потребуючим
МОЗ знищило дані публічних осіб, які записались на вакцинацію поза чергою МОЗ знищило дані публічних осіб, які записались на вакцинацію поза чергою
Персональні дані публічних осіб, які намагались вакцинуватись залишковими дозами поза чергою були знищені Міністерством охорони здоров'я згідно з чинним законодавством.
«Десь я це вже бачив»: з чим пов’язаний ефект дежавю? (відео) «Десь я це вже бачив»: з чим пов’язаний ефект дежавю? (відео)
За статистикою ефект дежавю відчували до 97% здорових людей.
Loading...
Load next