В Україні хочуть зменшити кількість хворих на коронавірус серед груп ризику

В Україні хочуть зменшити кількість хворих на коронавірус серед груп ризику
«Пріоритетні години» для пенсіонерів.Для цього було встановлено, що під час карантину між 10 і 12 годинами першочергово обслуговуватимуть людей літнього віку.

«Пріоритетні години» для пенсіонерів.

Для цього було встановлено, що під час карантину між 10 і 12 годинами першочергово обслуговуватимуть людей літнього віку. У цей час більшість громадян працює, а тому це не зашкодить навколишнім.

До слова, найбільше летальних випадків через вірус COVID-19 спостерігається серед людей старших за 60 років.

Окрім цього, очільник МОЗ наголосив, що карантин “вихідного дня” також запровадили з метою уповільнення стрімкого темпу розповсюдження захворювання.

Що це означає?

У суботу та неділю, починаючи з 00.00 суботи до 00.00 понеділка мають закрити все, крім продуктових магазинів, аптек, транспорту, заправок та ветеринарних аптек.

Заклади громадського харчування мають працювати виключно “на виніс”.

Нагадаємо, що львівських студентів безкоштовно тестуватимуть на коронавірус. Про це розповіла виконувачка обов’язків керівника обласного лабораторного центру МОЗ Наталія Іванченко-Тімко.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
COVID-19 в Україні: за добу підтвердили 598 нових випадків зараження COVID-19 в Україні: за добу підтвердили 598 нових випадків зараження
За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків захворювання на коронавірусну інфекцію зареєстрована у Києві.
Врятувати людину до приїзду медиків допоможе зовнішній дефібрилятор: як користуватися (відео) Врятувати людину до приїзду медиків допоможе зовнішній дефібрилятор: як користуватися (відео)
У Львівській обласній військовій адміністрації з’явився зовнішній дефібрилятор. Його розмістили на першому поверсі одразу при вході до будівлі.
Loading...
Load next