У Львові рятують багатодітну мати, яка захворіла на коронавірус

У Львові рятують багатодітну мати, яка захворіла на коронавірус
Хворою виявилась дружина викладача Українського Католицького Університету отця Петра. Про це повідомляє РБК-Україна.

Хворою виявилась дружина викладача Українського Католицького Університету отця Петра.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Жінку госпіталізували: у неї народилася недоношена дівчинка, яку помістили до інкубатора. Породілля перебуває у важкому стані, їй зробили кесарів розтин.

"Якщо минулого тижня моя дружина Катруся і семимісячне немовля в утробі стояли через ковідну пневмонію на краю прірви, то сьогодні вони обидві зірвалися і падають вниз. Якщо в минулу неділю дивом стався перехід з ШВЛ на кисневу маску, то сьогодні лише Божою ласкою їх можна повернути обох. Катруся у медичному сні в лікарні швидкої допомоги, почав прогресувати тромбофлебіт легенів через загущення крові", - повідомив отець Петро Терлецький.

Чоловік розповів, що стан здоров'я його дружини раптово погіршився: киснева недостатність, ураження легенів – 90%.

Нагадаємо, що львів’яни можуть допомогти передчасно народженим діткам. «Кров для крихіток» – благодійну акцію під такою назвою розпочала родина Христини та Іллі...

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Коронавірус на Львівщині: статистика
За останню добу у 365 мешканців області підтвердили COVID-19.Окрім цього, госпіталізували з підозрою на коронавірус 159 осіб, а відправили на самоізоляцію 1150.На цей момент, у медзакладах лікується
Спецхарчування для невиліковно хворих діток
Для допомоги невиліковно хворим дітям, які потребують спеціальної їжі, БФ «Крила надії» створив мобільний хоспіс, де є програма із медичного харчування.
Loading...
Load next