Дружина львівського священника вийшла із критичного стану

Дружина львівського священника вийшла із критичного стану
Вагітна жінка захворіла ще 14 листопада.

Вагітна жінка захворіла ще 14 листопада. Через важкий стан медики провели кесарів розтин, аби врятувати дитинку.

Вона написала сім’ї записку «Я вас люблю і витримаю все», яку лікарі передали чоловікові.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

"Тривожне питання до чергового лікаря «Що там? Як?» Незвична відповідь сьогодні: «Все у записочці». А там. Катруся.. власною рукою!!!», – зазначив Петро Терлецький.

Варто додати, що жінка народила недоношену дівчинку, яку помістили до інкубатора. Відомо, що породіллю госпіталізували через раптове погіршення стану: киснева недостатність, ураження легенів – 90%.

Нагадаємо, що на Львівщині вакцинуватимуть медпрацівників, що працюють у ковідних медзакладах. Область отримала першу партію вакцин від сезонного грипу, а саме близько 5 тисяч доз.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Львівські лікарі розповіли чому в людей жирніє волосся
На шкірі волосистої частини голови знаходиться велика кількість сальних залоз. Вони створюють гідроліпідну плівку, тобто виділяють шкірне сало, яке в медицині називають себіум.
Як розвивається штам "Омікрон" в Україні: особливості, загрози та вакцинація, думка експерта (відео) Як розвивається штам "Омікрон" в Україні: особливості, загрози та вакцинація, думка експерта (відео)
Останні дослідження показують, що люди, які перехворіли на коронавірус мають тривалий імунітет.
Історія першого Незламного пацієнта: медики врятували капітана ЗСУ Історія першого Незламного пацієнта: медики врятували капітана ЗСУ
У Центрі Незламні врятували 46-річного капітана ЗСУ, який потрапив під обстріл на Яворівському полігоні. У чоловіка були ушкоджені всі частини тіла
Loading...
Load next