Львівщина - лідер за якістю медицини в Україні

Львівщина - лідер за якістю медицини в Україні
Так заявила заступниця міністра охорони здоров’я, ексочільниця департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак онлайн-інтерв'ю МОЗ.

Так заявила заступниця міністра охорони здоров’я, ексочільниця департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак онлайн-інтерв'ю МОЗ. Про це інформує 032.ua.

"На Львівщині, де я працювала всі ці роки, є достатньо багато успішних проєктів, ініціатив. Зрештою, тепер, маючи можливість порівняти медицину в різних областях України, я свідома того і горда, що медицина Львівщини все-таки є серед лідерів у країні", - наголосила посадовиця.

За її словами, українці дуже не довіряють МОЗ і владі.

"У мене був якийсь такий культурний шок від тієї інституції, яка управляє медициною в державі: настільки вона сама неспроможна, як багато є проблем, як багато ми отримали в спадок неналагоджених управлінських процесів, інколи - зруйнованих. Тому першим нашим завданням було врегулювання того, що відбувається всередині, і це насправді дуже складно", - зазначила Ірина Микитчак. 

Нагадаємо, що поради від дерматологів Львова щодо догляду за тілом взимку. Під час холодного періоду наш організм піддається різким перепадам температури...

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Львівська міська лікарня швидкої допомоги відкрила лабораторію для ПЛР-тестувань на коронавірус
16 липня, у четвер вірусологічна лабораторія лікарні провела перші тестові дослідження на виявлення Covid-19, що дозволить пришвидшити діагностику пацієнтів.Про це повідомив генеральний директор лік
Чотири області в Україні вже з наступного тижня можуть перейти у "червону" зону (відео) Чотири області в Україні вже з наступного тижня можуть перейти у "червону" зону (відео)
Упродовж найближчих 2-3 тижнів Житомирська, Львівська, Донецька і Харківська області можуть перейти до червоної зони.
Loading...
Load next