Львівські фахівці про те, як безпечно для здоров'я дотримуватись посту

Львівські фахівці про те, як безпечно для здоров'я дотримуватись посту
У християн східного обряду розпочався великий піст, найсуворіший та найбільший у році, адже одразу після його завершення відзначають Великдень.Великий піст вважається головним для вірян східного обр

У християн східного обряду розпочався великий піст, найсуворіший та найбільший у році, адже одразу після його завершення відзначають Великдень.

Великий піст вважається головним для вірян східного обряду. Передвеликоднє стримання у гріхах називають таким не лише через його тривалість, а й через його значення в житті церкви та християнина. Він символізує 40 днів, які Ісус Христос провів у пустелі перед початком свого служіння людям.

У період посту заведено відмовлятися не лише від їжі, а від музики, гучних вечірок та лайливих слів.

"Апостол Павло говорить про те, що будь-яка залежність є шкідливою і гріховною. Часто люди зводять піст лише до обмежень в їжі та забувають за другу сторону – нашу духовність і зустріч з Богом", - розповів у коментарі ПравдаТУТ Львів служитель Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла о. Тарас Мисяковський.

Позитивно піст сприймають і дієтологи. Тільки рекомендують до цього ретельно підготуватися, щоб не нашкодити своєму організму.

"Потрібно зробити підготовчий тиждень, кожного дня протягом цього часу рекомендовано вживати перед прийомом їжі по склянці води із соком лимону, а також виключати жирні продукти, свинину", - пояснив дієтолог Андрій Маковецький.

Дієтологи радять не лише відмовлятися від тваринної їжі у цей період, а додавати до свого раціону більше зелені, бобових та овочів.

Триватиме Великий піст до 2 травня.

https://www.youtube.com/watch?v=wl7p9I1U4fI

Нагадаємо, що львівські фахівці про авітаміноз: що це і як уникнути.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Ляшко назвав дві умови виконання плану вакцинації від COVID-19 в Україні Ляшко назвав дві умови виконання плану вакцинації від COVID-19 в Україні
Санітарний лікар України, Віктор Ляшко сказав, що для виконання плану вакцинації українців від коронавірусу є лише дві умови.
"Ми не будемо білою вороною": Україна з 1 липня готова запустити COVID-паспорти "Ми не будемо білою вороною": Україна з 1 липня готова запустити COVID-паспорти
Україна готова запустити COVID-паспорти з 1 липня. Документи дадуть низку привілеїв для вакцинованих людей під час відвідування розважальних заходів і подорожей.
Loading...
Load next