Україна уклала договір з Pfizer на поставку 10 мільйонів доз вакцини

Україна уклала договір з Pfizer на поставку 10 мільйонів доз вакцини
Україна уклала договір з американською корпорацією Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини проти Covid.

Сьогодні, 6 квітня, Президент України Володимир Зеленський уклав угоду з американською фармацевтичною компанією Pfizer на постачання вакцини проти коронавірусу. Про це ще у лютому домовлялися Президент Зеленський та головний виконавчий директор Pfizer Альберт Бурла. Про це повідомили у Офісі Президента.

" Сьогодні дуже важливий день для України і для українців – ми сьогодні нарешті підписали важливий контракт з компанією Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини Pfizer. Це дійсно складно було зробити, але завдяки розмові з керівником компанії Pfizer Альбертом Бурлою – в мене з ним була розмова 8 лютого – він пообіцяв, що зробить усе можливе й неможливе. І зробив це ", – сказав Володимир Зеленський. 

Зазначається, що процесом переговорів щодо постачання препарату в Україну за дорученням глави держави займався керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

" Висловлюємо подяку доктору Альберту Бурлі та його колегам за підтримку українського народу в цей важкий час ", – сказав керівник Офісу Президента.

Зокрема, Єрмак також додав, що співпраця з американськими фармацевтичними компаніями буде продовжуватися й розширюватися.
 

Читайте також
Україна без вакцини: Індія образилась і припинила постачання прерапату від Covid
Індійський виробник вакцини AstraZeneca вирішив уповільнити й може відкласти взагалі постачання препарату в Україну.
Перша партія вакцини CoronaVac вже в Україні
Вчора ввечері, 25 березня, в аеропорту "Бориспіль" приземлився літак, який привіз в Україну першу партію китайської вакцини CoronaVac, виробництва китайської компанії Sinovac Biotech.
Зеленський заявив, що до кінця року більшість українців повинні провакцинуватись Зеленський заявив, що до кінця року більшість українців повинні провакцинуватись
Президент України схвалив створення Національного плану вакцинації проти COVID-19, який передбачатиме вакцинацію більшості дорослого населення України до кінця 2021 року.
Loading...
Load next