Українці отримають виплати за щеплення бустером: скільки платитимуть тепер (відео)

Українці отримають виплати за щеплення бустером: скільки платитимуть тепер (відео)
Про це у відеозверненні до українців заявив Зеленський.

Президент України Володимир Зеленський розповів про розширення програми "єПідтримка". Підлітки зможуть витрачати гроші не лише на культурну, але й освітню сферу. А протягом лютого люди похилого віку зможуть використати гроші на оплату комуналки. Крім того, тепер українці отримуватимуть виплати за щеплення бустером. Щоправда, не 1000, а 500 гривень.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на відеозвернення Зеленського.

Зеленський розповів, що кількість нових хворих зростає, проте хвилюватися не потрібно, адже в лікарнях зайнято лише 28% ліжок. За його словами, це тому, що українці, усвідомили, наскільки важливо вакцинуватися.

Є чітке розуміння, що імунітет зростає після кожної наступної дози вакцини, а стратегія "бустеризації" стала єдиним стандартом для всіх розвинених країн. Бустеризація — це третя доза вакцини, тому в рамках програми "єПідтримка" буде видано ще 500 гривень для тих громадян, які отримуватимуть третю дозу, - повідомив Зеленський.

Це роблять для того, аби заохотити українців до третього щеплення.

Пенсіонери та комуналка

Протягом лютого додатково розширять програму для літніх людей: вони матимуть можливість використати ці гроші на оплату комунальних послуг.

Підлітки та освіта

Також незабаром програма буде розповсюджуватися на громадян віком 14 – 18 років. Окрім базових цілей на спорт, музеї та театри, вони зможуть витратити гроші на освітні послуги та програми.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
З 8 листопада почнуть усувати від роботи невакцинованих співробітників З 8 листопада почнуть усувати від роботи невакцинованих співробітників
Інфікування хоча б одного працівника несе ризик інфікування усіх інших працівників, які з ним контактували. 
Вакцинація від COVID-19 на Львівщині: правда та міфи про щеплення (відео) Вакцинація від COVID-19 на Львівщині: правда та міфи про щеплення (відео)
Через збільшення показників захворювання на коронавірус, прогнозують, що певні регіони будуть віднесені до іншого рівня епідбезпеки. Першу дозу вакцини у Львівській області отримало 17.1% населення, а другу - 13%.
Зеленський заявив, що в Україні ситуація з коронавірусом покращується, однак потрібно більше щеплень Зеленський заявив, що в Україні ситуація з коронавірусом покращується, однак потрібно більше щеплень
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що ситуація із COVID-19 в країні покращується, адже за останніх 6 тижнів епідемічні показники щодо поширення коронавірусу стабілізувалися.
Loading...
Load next