Україна поступово виходить з третьої хвилі COVID-19, - Степанов

 Україна поступово виходить з третьої хвилі COVID-19, - Степанов
Згідно із свіжими статистичними даними, Україна поступово почала виходити з третьої хвилі коронавірусу.

Про це сьогодні, 27 квітня, під час брифінгу повідомив очільник МОЗ Максим Степанов.

За його словами, порівняно з минулим і позаминулим тижнем кількість хворих зменшилася з майже 92 тис. до 77 тис. Кількість госпіталізованих також зменшилася майже на 3 400 осіб. 

Міністр зазначив, що рівень захворюваності йде на спад у всіх регіонах країни, а також в Києві. Тому столиця стане наступним регіоном, який перейде в "жовту" зону.

Також він розповів, що рівень госпіталізації та завантаженість ліжок з киснем перевищує встановлені норми лише у Донецькій області.

Читайте також
МОЗ закликало українців на Великдень не цілувати хрести та ікони МОЗ закликало українців на Великдень не цілувати хрести та ікони
Кабінет Міністрів не вводитиме додаткові обмеження на Великдень, але рекомендує громадянам обмежити кількість соціальних контактів. 
Ляшко повідомив, чи очікувати українцям чергового локдауну на Великодні свята Ляшко повідомив, чи очікувати українцям чергового локдауну на Великодні свята
Санітарний лікар України, Віктор Ляшко розповів, що на час Великодніх свят в Україні наразі не планують впроваджувати новий локдаун. Проте, зараз тривають активні переговори з представниками усіх церков, як зробити святкування максимально безпечним.
Коронавірус в Україні: кількість хворих зменшилась вдівчі Коронавірус в Україні: кількість хворих зменшилась вдівчі
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що за останню добу в Україні підтвердили 6 506 нових хворих на Covid.
Loading...
Load next