Вартість ПЛР-тестування у Львові: як зекономити час та гроші

Вартість ПЛР-тестування у Львові: як зекономити час та гроші
Розпочинається гарячий сезон відпусток та подорожей. Цьогоріч для багатьох - це час не лише потурбуватися про квитки і готель для відпочинку за кордоном.

З огляду на пандемію, на тих, хто планує подорож, чекає ще один “головний біль” – необхідність мати при собі негативний результат ПЛР-тесту англійською мовою на фірмовому бланку лабораторії, з мокрою печаткою та QR-кодом. Без цього документа в туриста можуть виникнути проблеми при перетині кордону, навіть до того, що людина не зможе виїхати з країни. І хоча більшість країн відкрили кордони для туристів, однак кожна держава встановила свої правила і вимоги для в'їзду.

ПЛР-тестування хоч і не є обов’язковим при поверненні в Україну, проте значно полегшує життя при негативному результаті: не потрібно перебувати на самоізоляції 14 днів і через додаток "Дій вдома" підтверджувати своє місцеперебування.  

Саме тому медична лабораторія "Ескулаб" запропонувала своїм клієнтам вигідну пропозицію, "подвійне" тестування – надання 20% знижки на повторне тестування при поверненні в Україну! Відповідно при повернення в Україну вартість ПЛР тестування буде нижчою. До прикладу, вартість ПЛР становить 1300 грн із результатом за 24 години, то при поверненні вона  складатиме 1040 грн. Пропозиція цікава та економічно вигідна не лише тим, хто любить подорожувати сам, а й для великих груп! Наприклад, для сімей з дітьми чи великої дружньої компанії.

Ще одним приємним бонусом від лабораторії є те, що ПЛР-тест ви здаєте у Львові, а результат можете забирати при виїзді з країни, в найближчому до кордону місті, де є відділення лабораторія "Ескулаб".

Як це працює? До прикладу, ви запланували їхати власним авто до Румунії, Болгарії чи Греції. У такому випадку здати тест можна перед виїздом, у найближчому відділенні "Ескулаб" у Львові. Після цього, спакувавши валізи, можна вирушати у подорож. А оформлений згідно з всіма стандартами результат ПЛР-тесту – з перекладом, мокрою печаткою та QR-кодом – чекатиме вас на виїзді з України, у відділеннях "Ескулаб" в Чернівцях чи Ужгороді.

Загалом можна виділити кілька переваг тестування на коронавірус методом ПЛР в "Ескулаб":

  • перевірені реагенти та обладнання провідних виробників;
  • доступна ціна;
  • 20-відсоткова знижка на повторний ПЛР-тест (діє впродовж 30 календарних днів після першого ПЛР-тестування);
  • гарантований результат впродовж заявлених термінів виконання дослідження;
  • результат ПЛР-досліджень підходить для виїзду за кордон, оскільки документ від лабораторії має переклад англійською, мокру печатку та QR-код;
  • лабораторія самостійно передає дані результатів ПЛР-тестувань в Центр громадського здоров’я, де знімають з самоізоляції після повернення з-за кордону.

До слова, для отримання знижки необхідно показати номер попереднього замовлення, який є на бланку замовлення, у Viber-повідомленні або в листі на електронній пошті. Знижка на повторний ПЛР-тест діє у всіх відділеннях мережі медичної лабораторії "Ескулаб", окрім аеропорту "Бориспіль".

Отож, "подвійне" тестування дозволить українцям зекономити час і гроші. А отриманий в "Ескулаб" результат дослідження на коронавірус методом ПЛР допоможе тим, хто подорожує й хоче перетнути кордон без зайвих перешкод і затримок. 

За матеріалами пресрелізу медичної лабораторії "Ескулаб".

Читайте також
Українці зможуть подорожувати до Туреччини без ПЛР-тестів вже з 15 травня Українці зможуть подорожувати до Туреччини без ПЛР-тестів вже з 15 травня
Вже з 15 травня українці зможуть літати до Туреччини без ПЛР-тесту, однак з іншою умовою - залишається в силі вимога заповнити спеціальну форму перед вильотом.
В Україні за добу - 535 нових випадків зараження COVID-19 В Україні за добу - 535 нових випадків зараження COVID-19
В Україні за минулу добу, 6 червня, зафіксували 535 нових випадків захворювання на COVID-19. Однак, захворюваність значно знизилась, проте під час вихідних в Україні й надалі традиційно проводять менше тестувань.
Нові правила перетину кордону: як швидко знятися з самоізоляції Нові правила перетину кордону: як швидко знятися з самоізоляції
Із 5 серпня в Україні діють нововведення щодо перетину кордону, пов’язані з запобіганням розповсюдження COVID-19.
Loading...
Load next