Впровадження кримінальних порушень за підробку близько 800 COVID-сертифікатів

Впровадження кримінальних порушень за підробку близько 800  COVID-сертифікатів
Поліція відкрила майже 800 кримінальних проваджень за підробку COVID-сертифікатів і результатів ПЛР-тестів.

За його словами, поліція щодня викриває шахраїв і недобросовісних лікарів, які підробляють документи, а іноді і вносять їх в базу.

Про це детальніше  у відеоповідомленні наголосив міністр внутрішних справ України Денис Монастирський.

Майже 800. Саме стільки кримінальних проваджень розпочато за фактом підробки сертифікатів вакцинації. Тим часом в Україні фіксується найбільша смертність від COVID-19. Тому звертаюся до всіх! Повідомляйте про факти підробки сертифікатів на гарячу лінію кіберполіції 0 800 505 170 або за номером 102. Бережіть своє життя та не розмінюйте його на підробки, - наголосив Денис Монастирський.

 Денис Монастирський нагадав, що зараз критична ситуація з коронавіруом в Україні і найбільша смертність від початку пандемії. Нагадаймо, впродовж минулої доби в Україні захворіли на коронавірус 23 785 людей, серед них 1 800 дітей та 391 медпрацівник. Вакцинували рекордну кількість людей.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
За добу в Україні на COVID-19 захворіли понад 700 українців За добу в Україні на COVID-19 захворіли понад 700 українців
За добу 21 липня в Україні виявлено 726 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19.
В Україні вже 755 тисяч осіб отримали щеплення проти COVID-19 В Україні вже 755 тисяч осіб отримали щеплення проти COVID-19
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що від початку компанії вакцинації вже майже 755 тисяч українців щепились від коронавірусної інфекції.
Україна вже отримала 1,6 млн доз вакцини проти COVID-19 Україна вже отримала 1,6 млн доз вакцини проти COVID-19
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що з кінця лютого в Україну доставили вже 1,6 мільйона доз Covid-вакцини. Це за його словами значно дозволяє прискорити кампанію вакцинації серед українського населення.
Loading...
Load next