Стало відомо, як у Києві перевірятимуть Covid-сертифікати та тести у транспорті

Стало відомо, як у Києві перевірятимуть Covid-сертифікати та тести у транспорті
Мер Києва Віталій Кличко розповів, як перевірятимуть наявність сертифікатів про вакцинацію проти коронавірусу або ПЛР-тестів у людей, які користуватимуться громадським транспортом, коли місто потрапить до червоної зони.

За словами київського міського голови, з 1 листопада Covid-документи у пасажирів перевірятимуть спеціальні рейди.

Кличко зазначив, що кожного громадянина не зможуть перевірити, однак робитимуть рейди та штрафуватимуть людей, які не зможуть надати сертифікат вакцинації чи Covid-тест.

За його словами, місцева влада не видаватиме спеціальних перепусток для проїзду в громадському транспорті.

З 1 листопада Київ потрапить до червоної карантинної зони. З понеділка у місті запровадять низку протиепідемічних обмежень.

Зокрема, для користування громадським транспортом українцям потрібно надати сертифікат вакцинації проти коронавірусу або негативний результат ПЛР-тесту.

Заклади харчування, торговельні центри, спортзали та фітнес-центри зможуть працювати за умови 100% імунізованого персоналу, а відвідувачі зобов’язані мати з собою Covid-документи.

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
Кому заборонено проходити вакцинацію. МОЗ опублікувало перелік протипоказань Кому заборонено проходити вакцинацію. МОЗ опублікувало перелік протипоказань
Міністерство охорони здоров’я затвердило та оприлюднило перелік медичних протипоказань та застережень для вакцинації від COVID-19.
Що відбувається з організмом після захворювання коронавірусом - результати дослідження Що відбувається з організмом після захворювання коронавірусом - результати дослідження
Вчені з'ясували, чому ті, хто перехворів на коронавірус втрачають нюх.
У Києві червона зона: як перевірятимуть сертифікати вакцинації у ТРЦ У Києві червона зона: як перевірятимуть сертифікати вакцинації у ТРЦ
З понеділка, 1 листопада, низка областей України потрапили до червоної карантинної зони. Охоронці торгових центрів перевіряють у відвідувачів сертифікати вакцинації та Covid-тести.
Loading...
Load next