Таблетки від COVID-19: які результати американських вчених

Таблетки від COVID-19: які результати американських вчених
У Сполучених Штатах Америки закінчилися випробування експериментальних противірусних таблеток Pfizer Inc проти коронавірусу. Препарат показав гарний результат і скоро його можна буде придбати в аптеках.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Guardian.

Результати випробування таблетки показали, що вони на 89% знижує ймовірність госпіталізації та ризик розвитку тяжкого захворювання у дорослих. Але також препарат знижує ймовірність смертельних випадків від коронавірусу.

Зазначають, що результати випробування таблеток Pfizer перевершують результати, отримані з таблетками "Молнупіравір" від компанії Merck. Однак повні дані випробувань обидві компанії поки що не відкрили для публічного доступу.

Як пише Reuters, компанія Pfizer заявила, що планує представити проміжні результати випробувань своїх таблеток, які застосовуються в поєднанні зі старшим противірусним препаратом "Ритонавір".

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні виявлено 27 377 нових випадків захворювання на COVID-19 В Україні виявлено 27 377 нових випадків захворювання на COVID-19
За добу 03 листопада в Україні зафіксовано 27 377 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19
Що відбувається з організмом після захворювання коронавірусом - результати дослідження Що відбувається з організмом після захворювання коронавірусом - результати дослідження
Вчені з'ясували, чому ті, хто перехворів на коронавірус втрачають нюх.
У Києві червона зона: як перевірятимуть сертифікати вакцинації у ТРЦ У Києві червона зона: як перевірятимуть сертифікати вакцинації у ТРЦ
З понеділка, 1 листопада, низка областей України потрапили до червоної карантинної зони. Охоронці торгових центрів перевіряють у відвідувачів сертифікати вакцинації та Covid-тести.
Loading...
Load next