Ляшко: Завдяки вакцинації кожну годину ми рятуємо 10 життів

Ляшко: Завдяки вакцинації кожну годину ми рятуємо 10 життів
В Україні 93% госпіталізованих із коронавірусом не вакциновані.

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко вкотре закликав українців вакцинуватися від коронавірусу, щоб урятувати життя собі та своїм близьким і навів останню статистику, про це повідомив на брифінгу щодо ситуації з поширенням COVID-19 на території України.

Лише вакцинація захищає і рятує життя. Завдяки вакцинації кожну годину ми зараз рятуємо 10 життів, кожні 6 хвилин ми рятуємо одне людське життя. Серед цих врятованих можете бути ви, ваші батьки, рідні, друзі. Треба зробити тільки одну річ – вакцинуватись самому і переконати це зробити своїх рідних та близьких. Вакцини допоможуть подолати пандемію, але головна вакцина – відповідальність, - зазначив Віктор Ляшко на офіційній сторінці Міністерства охорони здоров'я України.

За словами Ляшка, ключовою особливістю цієї хвилі коронавірусу є те, що 93% госпіталізованих – не вакциновані від цієї хвороби. Майже всі тяжкі випадки, які потребують реанімаційних заходів – також не вакциновані.

Нагадаймо, від початку вакцинальної кампанії щеплено 11 086 047 людей, з них отримали одну дозу – 11 086 045 людей, повністю імунізовані та отримали дві дози – 7 762 884  людини (із них двоє осіб отримали одну дозу за кордоном). Загалом проведено 18 848 942 щеплень.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 5 тисяч нових випадків коронавірусної хвороби За минулу добу в Україні зафіксовано понад 5 тисяч нових випадків коронавірусної хвороби
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 7 тисяч нових випадків Covid-19 За минулу добу в Україні зафіксовано понад 7 тисяч нових випадків Covid-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
МОЗ доповнило перелік професій, для яких щеплення проти COVID-19 є обов'язковим МОЗ доповнило перелік професій, для яких щеплення проти COVID-19 є обов'язковим
Міністерство охорони здоров'я України розширило перелік організацій, представники яких підлягають обов'язковій вакцинації проти COVID-19.
Loading...
Load next