"Ковідна амністія": глава Нацполіції назвав тих, хто може уникнути відповідальності

"Ковідна амністія": глава Нацполіції назвав тих, хто може уникнути відповідальності
Перед законом повинні відповідати правопорушники, які виготовили, реалізували або використали підробний COVID-сертифікат.

Голова Національної поліції Ігор Клименко заявив, що усі, хто купив підробний сертифікат, але не користувався ним, мають уникнути відповідальності. Про це він повідомив під час брифінгу, цитує Нацполіція.

Я розумію, що дуже багато людей оступилися і придбали ці сертифікати. І якщо ви не скористалися підробленим сертифікатом, ми маємо зараз напрацювати той правовий механізм, який дозволить вам уникнути відповідальності. З іншої сторони ми маємо виявити фізичну чи юридичну особу, яка займалася виготовленням, продажем  або передачею цього сертифіката, — сказав Клименко.

Голова додав, що наразі правові підстави щодо звільнення від відповідальності громадян, які придбали, проте не використовували підробний сертифікат, будуть розроблені найближчими днями. 

Нагадаємо, що МОЗ зараз розглядає можливість запровадження "ковідної амністії" для тих, хто купив документи про вакцинацію проти коронавірусу.

Тетяна Єрко — pravdatutnews.com

 

Читайте також
За минулу добу в Україні зафіксували майже 13 тисяч хворих на COVID-19 За минулу добу в Україні зафіксували майже 13 тисяч хворих на COVID-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
За минулу добу зафіксовано менше трьох тисяч випадків COVID-19 За минулу добу зафіксовано менше трьох тисяч випадків COVID-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
На тлі поширення "Омікрону": Кузін заявив, що Україна отримає пігулки від коронавірусу у першому кварталі 2022 року На тлі поширення "Омікрону": Кузін заявив, що Україна отримає пігулки від коронавірусу у першому кварталі 2022 року
Заступник міністра уточнив, що ці таблетки призначатимуть лікарі відповідно до протоколу.
Loading...
Load next